Timocki Oglasi

Megadom Bor - Agencija za nekretnine

Mega Dom Properties Bor, Šistekova 2/2. Matični broj preduzetnika je 62011033. - Agencija za nekretnine Mega Dom Properties Boban Vukadinović PR Bor je osnovana 04.08.2008. godine.

megadom bor agencija za nekretnine

Šifra delatnosti 6831. Agencija Mega Dom Properties je licencirana i upisana u registar posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pod rednim brojem 160, od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

www.megadombor.com
Kontakt telefoni: 030 421400 0604214000
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Agencija za nekretnine "FONTANA" Bor

Agencija za nekretnine "FONTANA" Bor

Agencija Fontana je osnovana 1988. godine u Boru i vlasništvo je Zorana Jankovića, preduzetnika  iz Bora.

agencija fontana bor

BOR

Radno vreme - radnim danom od 8h do 16h.

Tel.: +381 30 427-001 i Tel/fax: +381 30 427-007, Mobile: +381 60 4 001 007

e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

BEOGRAD

Radno vreme - radnim danom od 9h do 16h.

Nemanjinoj broj 4 – palata ,,Jadran,, na I spratu (ugao Nemanjine i Sarajevske), ulaz iz Nemanjine

Mobile: +381 63 416 774

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Do 1997. godine se bavila trgovinom tehničke robe i agencijskim poslovima a od 1997. godine registrovana je za obavljanje agencijskih poslova, i to: nekretninama  (posredovanje u prometu, procenom, pravnim  i finansijskim poslovima u zastupanju klijenata pred sudom, službom za katastar nepokretnosti, poreskim organima, svim opštinskim javnim preduzećima, svim službama i odelenjima opštinske uprave za imovinsko pravne poslove, matičnom službom i sl.)  i  poslovnim uslugama istraživanja tržišta, konsaltinga, menadžmenta, poslovno zastupanje građanskih i pravnih lica i poslovno posredovanje pravnih lica i preduzetnika, dovođenju u vezu naručioca posla sa izvršiocem posla i ostalim poslovnim potrebama u Opštini Bor. Agencija poslovno sarađuje sa svim preduzetnicima i preduzećima na teritoriji Opštine Bor, arhitektonskim, građevinskim i geometarskim biroima, advokatskim kancelarijama, NVO organizacijama i udruženjima.Vlasnik Zoran Janković je potpredsednik Izvršnog odbora Udruženja preduzetnika Opštine Bor od 1997. godine, a do kraja 2009. pomoćnik predsednika Opštine Bor, i kao takav odličan poznavalac apsolutno svih privrednih i društvenih dešavanja u Boru. Radno vreme Agencije je radnim danom od 8h do 16h.

Agencija za nekretnine "GARANT" Zaječar

Osnovna delatnost Agencije Garant je posredovanje u prometu nepokretnosti (stanova, kuća, vila, lokala, poslovnih zgrada, placeva, industrijskog zemljišta...). Sve navedeno predstavlja skup radnji u funkciji zaštite interesa svih klijenata uz pružanje pune pravne sigurnosti i diskrecije.

agencija garant zajecar nekretnine

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Osnovna delatnost Agencije Garant je: • Prikupljanje zahteva za prodaju i kupovinu nekretnina, • Procena vrednosti svake nekretnine – jedan od najbitnijih segmenata poslovanja posrednika u prometu nepokretnosti jeste egzaktna procena (na osnovu relevantnih parametara kvaliteta) i pozicioniranje svake nekretnine na tržištu, • Prezentovanje aktuelnih nekretnina,

• Oglašavanje,

• Razgledanje nepokretnosti na terenu,

• Pronalaženje kupaca i poslovno pregovaranje,

• Advokatska kontrola pravovaljanosti dokumentacije svake nepokretnosti, • Davanje pravnih saveta i pružanje pravnih usluga, • Izrada kupoprodajnih ugovora, • Saradnja sa vodećim poslovnim bankama

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata