Timocki Oglasi

Profesionalne Usluge grafičkog dizajna

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 30 EUR
Kontakt (telefon, adresa) WhatsApp: 0616562602
Viber: 0616562602
Kontakt: 0616562602
Postavljeno 08-02-2023
Kreirao

Opis vaseg oglasa

Moderan, savremen i profesionalan grafički dizajn LOGOTIPA.Posvećen sam izvrsnosti kroz kvalitet. Iskusnog i stručan Full-stack web developer-a sa više od 5 godina iskustva u razvoju softvera poput Website, Web Applications, E-commerce solution, Rest API, Social Media, Backend, Frontend development, databases i sertifikovani grafički dizajner sa 3 godine iskustva.

Uvek pratim trendove i cilj mi je da vaše vizije i snove pretvorim u stvarnost.

Pomogao sam preko 50 preduzeća da pronađu svoje jedinstveno mesto na Internetu. Volim posao koji radim. Raduje me implementacija novih ideja i uvid u rezultate napora.

Pružam kompletno web rešenje pružajući vam web usluge koje uključuju web dizajn i UX/UI, razvoj web sajta, upravljanje sadržajem, brendiranje, grafički dizajn, integraciju društvenih medija, SEO optimizaciju pretraživača i internet marketing. Kvalitetan sajt pre svega treba da bude brz, pregledan I jasan! Izrada sajtova na sledecim platformama (Shopify, Wordpress, Joomla). Idejna I kreativna resenja za sve delatnosti.

Izgradnja brenda, jedinstveni stil i prepoznatljivost na tržištu neohodni su za svaku kompaniju. Ako želite najbolje za svoje poslovanje, znam kako to ostvariti i vizije svojih klijenata pretvoriti u realnost.Nudim personalizovan pristup svakom klijentu.Dizajniram bez kompromisa i usredsređen sam na vaš projekat. Efikasno slušanje i precizna upustva i dogovor dva su ključna koraka kako ka postizanju najboljeg rešenja.Od kritičkog je značenja biti u toku u svetu dizajna.Dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti radeći za Kompanije/Organizacije u Srbiji i inostranstvu.

BRENDIRANJE &IDENTITET
Brendiranje je poput nevidljivog niza koji povezuje svaki zasebni aspekt vašeg poslovanja. Omogućuje vam da rastete i transformišete se, koristite različite dizajne, ali i dalje paradoksalno ostajete isti.

LOGO &DIZAJN
Preporučujem da pre oglašavanja, pre nego što napravite web stranicu, pre nego što napravite bilo šta, imajte LOGOTIP. Kad imate 12 koraka u svom poduhvatu, želim da imate jasnu sliku o tome što simbolizuje vaš brend. Želim da ceo proces za Vas bude što jednostavniji i bezbolniji.USLUGE DIZAJNA ŠTAMPE
Redovno konzumiramo štampane proizvode. Prelistavamo letke zakačene na zajednice dok čekamo jutarnju kafu, nudimo vizit karte novim poznanicima nasumično navedenim, čitamo jelovnike u restoranima dok nam stomaci gunđaju tražeći odluku. Proveravanje pošte, listanje knjiga, čitanje časopisa. . . Koliko god živeli u digitalnom svetu, štampani materijali su i dalje vrlo opipljivi. Dizajn igra vitalnu ulogu u stvaranju ovog svakodnevnog vizuelno-fizičkog odnosa.KORPORATIVNI IDENTITET
Korporativni identitet označava kompletno grafičko rešenje identiteta firme i predstavljanje na tržištu. U oblasti poslovanja, korporativni identitet predstavlja izgled i ličnost kompanije ili poslovanja. Korporativni identitet je lice kompanije i manifestuje se kroz nekoliko načina korporativnog brendiranja.Korporativni identitet u osnovi sadrži sledeće:• Logo

• Memorandum

• Vizit karta

• Potpis u Email-uVaš brend je ličnost Vašeg poslovanja. On prenosi šta vi predstavljate i za šta se zalažete. Korporativni identitet pravi razliku između toga da li ste vi zaista neko ili ste samo deo gomile. Stojim vam na raspolaganju za izradu korporativnog identiteta vaše firme, jer vaš brend upravo predstavlja osnovu vašeg uspeha.

Treba da ostavite trajan utisak? Prava kombinacija boja, oblika i reči definiše Vaš brend. Nabavite savršen logo i osigurajte da Vaš brend zauzme mesto uz ove usluge.

Usluge grafičkog dizajna:Dizajn logoa/logotipa

Dizajn vizit karti

Dizajn oglasa, oglasa u novinama

Dizajn kalendara, kataloga, časopisa

Dizajn Knjiga grafičkih standarda

Dizajn omota knjige

Dizajn memoranduma

Dizajn koverti

Dizajn kancelarijskog materijala

Korporativni identitet

Dizajn štandova

Dizajn omotača automobila

Dizajn kataloga

Dizajn brošura, flajera, plakata, bilborda, razglednica, nalepnica

Grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa. . .CENA PRISTUPAČNA I REALNA (SVE ZAIVISI OD KOMPLEKSNOSTI PROJEKTA)

Lokacija

Srbija

Komentari i pitanja

Pretraga oglasa >>>

Najnoviji Oglasi

    Nema razloga da Vas crveno u ...
    Nema razloga da Vas crveno u ...
Nema razloga da Vas crveno u kredit ...

Auto/Moto oglasi

Pre 1000km zamenjeno ulje i svi filteri, zamenjeno ...
ABS Airbegovi Aluminijumske felne Centr ...
Prodavac je: Fizičko lice Na ime kupca N ...
Stojadin u odlicnom stanju, kupljen nov iz fabrike ...

kamagra potencija

Preparati

Kamagra Potencija Erekcija Srbija    KAMAGRA Gel ...

Auto servis konaciste cristal bor

pametna kuca roletne garazna vrata

Nekretnine

Stan na dan, apartman SM Novi Sad, ...
Izdajem stan od 100 kvm na 3. sprat ...
Одлична новија кућа на плацу површи ...
Prodajem dvosoban sta 62m2,CG,IV/V, ...
Prodajem komforan, luksuzan stan u ...
Stan na Tesli, Ilije Garasinina, na ...

Mobilni Telefoni

Samsung A20  nov, neraspakovan Ima garanciju ko ...
Sim free 128 GB, crni Kao nov, ocuvan, sa par ma ...
NOVO NOVO NOVO Telefon je glanc nov, nepaljen. U p ...

Poljoprivredni Oglasi

Na prodaju IMT 533 sa Kabinom 1980god.Vlasnik Pren ...
Na prodaju IMT 539 sa Kabinom i Kompresorom, Prvi ...
Alatka za lako skupljanje bobicastog voca kao sto ...
Alatka za lako skupljanje bobicastog voca kao sto ...