Timocki Oglasi

Izdaje seRobinson house Utjeha Crna Gora

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 25 EUR
Kontakt (telefon, adresa) 060/5-102-102
Postavljeno 14-09-2019
Kreirao

Opis vaseg oglasa

Smještaj u robinzonskom stilu pravi je izbor za pustolove novog doba. Robinzonski smještaj najčešće se nalazi u blizini uvala te ostavlja dojam prave divljine i netaknute prirode . Volite li apsolutni mir i tišinu te boravak u prirodi, robinzonski smještaj će vas oduševiti. Robinzonski turizam je stvoren upravo za Vas koji osećate manjak privatnosti i nedostatak vremena provedenog s dragim osobama. Robinzonski smeštaj je savršen za porodice, prijatelje, parove . . . . i ima sve što može trebati za ugodan i udoban odmor.  
Nudimo vam simpatičnu kućicu koja se nalazi na 120 koraka od mora ( 70 metara). Kuća je kapaciteta do 4 osobe, nalazi se u Hladnoj uvali BISERU CRNOGORSKOG PRIMORJA na 2 km od Utjehe tj na polovini puta izmedju Bara i Ulcinja. Kuća ima el. energiju, objekat je klimatizovan medjutim, najveću draž pruža upravo Robinzonski način letovanja sa vanjskim WC-om i vanjskim tušem. U sklopu objekta je obezbedjen BESPLATAN PARKING.  
Želite li se za vrijeme godišnjeg odmora sasvim "isključiti" iz svakodnevnih gužvi i okušati se u avanturi ljetovanja u skladu s prirodom, robinzonski smještaj će biti odličan izbor.
CENA PO DANU :    Jun i Septembar     25 EUR
                               Jul i Avgust            30 EUR

Komtakt telefon : 060/5-102-102.

Lokacija

Zaječar
Utjeha Bar Crna Gora

Komentari i pitanja

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata