Timocki Oglasi

Kuca Zajecar Vlacic

Dodaj u omiljene oglase
Cena: 60000 EUR
Kontakt (telefon, adresa) Kontakt: 064/2695692
Viber: +381642695692
https://www.facebook.com/nekretnine.zajecar/
Postavljeno 16-03-2017

Opis vaseg oglasa

Prodaje se prostrana, konforna i svetla spratna kuća od 238m² na uređenom placu od 3,36ari. Kuća se nalazi na mirnom, tihom mestu, u blizini osnovne škole.

Kuća je priključena na komunalnu infrastrukturu ( vodovod, kanalizacija i elektromreža – trofazna struja ) sa sopstvenim kombinovanim etažnim grejanjem ( drva i ugalj ). Spratna kuća se sastoji od: podrumskog dela, prizemlja, sprata i tavan. Kuća je sa građevinskom dozvolom. Izolacija kuće je urađena stiroporom od 5cm, nove olučne vertikale od bakarnih cevi i prepokriven krov . Objekt je odmah useljiv. Postoji mogućnost adaptacije tavanskog dela u stambeni u površini od 50m².

Podrumski deo se sastoji od garaže, kotlarnice sa ostavom za drva i ugalj, kupatila, sobe i ostave, pod je od cemntne košuljice i vinaz obologe. Prizemlje je u strukturi većeg dvosobnog stana i sastoji se od: ulaznog hodnika, prostrane sobe sa kuhinjom, dve prostrane sobe od kojih jedna izlazi na terasu, velikog kupatila, ostavom, podovi su obloženi bukovim parketom te protivkliznim keramičkim pločicama u kupatilu, unutrašnja i spoljna stolarija je drvena u dobrom stanju, norveški radijatori. Sprat je u strukturi većeg dvosobnog stana i sastoji se od hodnika, 3 prostrane sobe od kojih dve izlaze na terasu i kupatila, podovi su obloženi bukovim parketom te protivkliznim keramičkim pločicama u kupatilu, unutrašnja i spoljna stolarija je drvena u dobrom stanju, člankoviti radijatori. Tavan je u grubim radovima.

Plac je sa izbetoniranim prilaznim stazama i baštom.

cena:
65.000 eura

Kontakt: 064/2695692
Viber: +381642695692
https://www.facebook.com/nekretnine.zajecar/

Lokacija

Zaječar
Vlačić

Komentari i pitanja

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata