Timocki Oglasi

Cena: 57000 EUR
Kontakt (telefon, adresa) Kontakt: 064/2695692
Viber: +381642695692
https://www.facebook.com/nekretnine.zajecar/
Postavljeno 15-03-2017

Opis vaseg oglasa

Prodaje se prostrana, konforna i svetla spratna kuća od 198m² na uređenom placu od 1,5ari. Kuća se nalazi na mirnom, tihom mestu, u blizini osnovne škole.

Kuća je priključena na komunalnu infrastrukturu ( vodovod, kanalizacija i elektromreža – trofazna struja ) sa sopstvenim kombinovanim etažnim grejanjem ( drva i ugalj ) te protočnim bojlerom na struju, grejanje i solarne panele. Spratna kuća se sastoji od: podrumskog dela, prizemlja, sprata i potkrovlja. Kuća je sa građevinskom i upotrebnom dozvolom. Izolacija kuće je urađena stiroporom. Objekt je useljiv.

Podrumski deo se sastoji od garaže i kotlarnice sa ostavom za drva i ugalj, pod je od cemntne košuljice. Prizemlje se sastoji od: ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, kuhinja, kupatilo, podovi su obloženi parketom te protivkliznim keramičkim pločicama u kupatilu, unutrašnja i spoljna stolarija je drvena u solidnom stanju. Sprat se sastoji od hodnika, 3 sobe sa izlaskom na terasu i kupatila, podovi su obloženi podovi su obloženi parketom te protivkliznim keramičkim pločicama u kupatilu, unutrašnja i spoljna stolarija je drvena u solidnom stanju. Potkrovlje se sastoji od hodnika, dve sobe sa kosim krovom i krovnim prozorima radi dodatne svetline, kupatila, podovi su obloženi parketom te protivkliznim keramičkim pločicama u kupatilu, unutrašnja i spoljna stolarija je drvena u solidnom stanju.

Plac je sa izbetoniranim prilaznim stazama, uređenim travnjakom.

cena:
57.000 eura

Kontakt: 064/2695692
Viber: +381642695692
https://www.facebook.com/nekretnine.zajecar/

Lokacija

Zaječar
Popova Plaža

Komentari i pitanja

Pretraga oglasa >>>

pametna kuca roletne garazna vrata